Rüyada kepek unu görmek

Rüyada kepek unu görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gururlu bir hayat süreceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kepek unu gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kepekli un görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kepek unu görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kepek görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kepekli görmek artık daha dikkatli davranacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kepekli saç görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarımda kepek görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kepeklenmesini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments