Rüyada kepekli un görmek

Rüyada kepekli un görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, elindeki imkanların artacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kepekli un gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Rüyada kepek unu görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, maddi olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada un kepek görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada kepekli un görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kepek döküldüğünü görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, istenmeyen bir yolculuğa rivayet eder.

Rüyada saçının kepeklenmesini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulur.

Rüyada saçtan kepek dökmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, giderlerin artış göstereceğine inanılır.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments