Rüyada kene görmek

Rüyada kene görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kene gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Rüyada saçta kene görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Rüyada üstünde kene görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada keneli köpek görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada kafada kene görmek aylık gelirinin artacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada saçında kene görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işarettir.

Rüyada yeşil kene görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada köpekten kene toplamak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işsizin iş bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments