Rüyada yeşil kene görmek

Rüyada yeşil kene görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine inanılır.

Rüyada yeşil kene gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Rüyada yeşil kene görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine alamet eder.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek iftiraya uğrayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kene yapıştığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok kene görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kene görmek engellerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada saçta kene görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bit kene görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments