Rüyada kafada kene görmek

Rüyada kafada kene görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, büyük bir yükten kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada kene gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Rüyada kafada kene görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada vücutta kene görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, işinde ustalaşacağına yorulur.

Rüyada keneli köpek görmek düşünmeden adımlar atayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kene öldürdüğünü görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada üstünde kene görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada uçan kene görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kene görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde kene görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments