Rüyada kendini zayıf ve güzel görmek

Rüyada kendini zayıf ve güzel görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalettir.

Rüyada kendini zayıf ve güzel gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada kendini zayıf ve güzel görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kendini zayıf görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanı zayıf görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını zayıflamış görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments