Rüyada kendini teknede görmek

Rüyada kendini teknede görmek umutlarının kırılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini teknede gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada tekneyle uçmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bal teknesi görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada teknenin batmasını görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Rüyada tekneyle seyahat etmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski tekneye binmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada teknede balık görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çalıştığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekneyle karada gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada teknede uyumak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments