Rüyada kendini suyun altında görmek

Rüyada kendini suyun altında görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kendini suyun altında gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada altın su görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada suyun altında yürümek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak yeni başlangıçların yapılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın tastan su içmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada su içinde altın görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak dertlerin dermanının bulunacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın suyu görmek aksiliklerin yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su altında cami görmek düşmanlarla beraber oturmaya, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments