Rüyada diş saklamak

Rüyada diş saklamak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, iyi geçineceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada diş saklamak gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Rüyada diş saklamak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada polisten silah saklamak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada cinayeti saklamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalettir.

Rüyada pirinç saklamak hileye ve fesada başvurmayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada altın bulup saklamak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye saklamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorap saklamak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada yiyecek saklamak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments