Rüyada insan saklamak

Rüyada insan saklamak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, birçok engelin aşılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan saklamak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada insan saklamak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine delalettir.

Rüyada bir insanı saklamak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada külot saklamak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf saklamak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kazancının iki kat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketi saklamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardak saklamak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada et saklamak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada para sakladığını görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments