Rüyada tarlaya mısır dikmek

Rüyada tarlaya mısır dikmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, başarılı bir kişi olunacağına, borçların gittikçe artacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, çıkmaza gireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada tarlaya mısır dikmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada tarlaya mısır dikmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işaret eder.

Rüyada mısır dikmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mısır tarlası görmek varlık içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hane içine ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası kazmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye yorulur.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak umutlarını yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments