Rüyada mahkum olmak

Rüyada mahkum olmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, zenginlik elde edeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada mahkum olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor veya keyifli planlar yapıyorsunuz.

Rüyada mahkumla konuşmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada mahkum olduğunu görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına delalettir.

Rüyada mahkum edilmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini mahkum görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını mahkum görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkum olan birini görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada idama mahkum olmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments