Rüyada kendini kızgın görmek

Rüyada kendini kızgın görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, haram mal yiyip içeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendini kızgın gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada sevgiliyi kızgın görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada patronunu kızgın görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, küslerin barışacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kızgın görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın at görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kızgın görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kızgın ütü görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın öküz görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın koca görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments