Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek ufkunun açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendini kanser hastası olarak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işarettir.

Rüyada kanserli hastası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada kanserli hastalar görmek üzüntü duyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastası görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastası olmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada birinin kanser hastası görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işarettir.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments