Rüyada kanser hastası olduğunu görmek

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kanser hastası olduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada kanser hastası birini görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek ne yapacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastası olmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kanserli hastalar görmek işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kanser hastası görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kanser hastası görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kanser hastası görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments