Rüyada kendini hamile kaldığını görmek

Rüyada kendini hamile kaldığını görmek herkesin takdirini toplayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok yıpranacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bilincin artacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendini hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Rüyada istemeden hamile kalmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kalmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işarettir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeklere hamile kalmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinden hamile kalmak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin hamile kaldığını öğrenmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekten hamile kalmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments