Rüyada kendini göbekli görmek

Rüyada kendini göbekli görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kötü günleri geride bırakacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada kendini göbekli gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla, işle bağlantılı kişilerle veya yakınlarınızla ilişkilerinizde karşıt görüşler veya yanıltıcı tavırlar size sıkıntı yaratabilir.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada kuzu göbeği toplamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu göbeği mantarı topladığını görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük göbek görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin göbek attığını görmek çok daha fazla adım atacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiş göbek görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada cam göbeği mavisi görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada göbek ellemek kurtuluşa kavuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments