Rüyada adet bezi değiştirmek

Rüyada adet bezi değiştirmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Rüyada adet bezi değiştirmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu yanıltıcı etkilere neden olabilir.

Rüyada adet bezi değiştirmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirli adet bezi görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının adet bezini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına inanılır.

Rüyada adetli bezi görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet etmektedir.

Rüyada adet bez görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada adet bezi görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet bezi yıkamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada adetli bez görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments