Rüyada kendini balkondan atmak

Rüyada kendini balkondan atmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini balkondan atmak gördüyseniz:

  • Çok daha rahat edeceksiniz.

Rüyada kendini balkondan atmak üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yılanı balkondan atmak azap çektiğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada adamı balkondan atmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu balkondan atmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan atmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan birşey atmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Rüyada balkondan birini atmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan atmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments