Rüyada kendini atletle görmek

Rüyada kendini atletle görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, arabuluculuk yapılacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini atletle gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Rüyada sarı atlet görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini don atlet görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının atletini giymek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada atlet asmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlet almak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine atlet vermek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada erkek atleti görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments