Rüyada atlet almak

Rüyada atlet almak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Rüyada atlet almak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada atlet aramak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Rüyada yarım atlet görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak büyük bir projenin başına geçileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada kendini atletli görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yapılan planların alt üst olacağına işarettir.

Rüyada kendini atlet külot görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet görmek işinin gücünün rast gideceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada siyah atlet görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı atlet giymek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments