Rüyada kendini ameliyat olurken görmek

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, geçim derdine gireceğine, günlerini bunun için harcayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada kendini ameliyat olurken gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek beklenen mirasın alınacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Rüyada ameliyat olurken görmek zor bir durumda kalacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini ameliyat olurken görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kendini ameliyat olurken görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini gelin olurken görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini traş olurken görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments