Rüyada kendine ok atıldığını görmek

Rüyada kendine ok atıldığını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, genç kimselere eğitim vereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendine ok atıldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada ok atıldığını görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada kendine ok atıldığını görmek birikiminin artacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada üzerine ok atıldığını görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gururlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine iftira atıldığını görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyasete atılmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme atıldığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments