Rüyada siyasete atılmak

Rüyada siyasete atılmak haksızlıklara maruz kalınacağına, kazancın katbekat artacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyasete atılmak gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada siyasete atılmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyaset yapmak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet eder.

Rüyada siyaset görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada siyasetçileri görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet eder.

Rüyada siyaset adamı görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada siyasetçi görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments