Rüyada ev temeli atıldığını görmek

Rüyada ev temeli atıldığını görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bol bol moral depolanacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev temeli atıldığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temeli görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yeni ev temeli görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada eve temel atmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret eder.

Rüyada ev temeli eşmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ev temeli yapmak başına uğursuzluklar geleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek kar sağlayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ev temeli atmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments