Rüyada başkasının saç kestiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saç kestiğini gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saç kestirmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada saçı kestirdiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, işinde aranan biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hamileyken saç kestirmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın yarısını kestirmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Rüyada çok az saç kestirmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah saç kestirmek sermayesinin boşa gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments