Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Rüyada saçlarının kesildiğini görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada zorla saçının kesildiğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kesildiğini görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına delalet eder.

Rüyada saçları kesilmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçınızın kesildiğini görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, ona emek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada saçının kesilmesi ve ağlamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, alım gücünü yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments