Rüyada kendi göbeğini görmek

Rüyada kendi göbeğini görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi göbeğini gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada göbekli görmek içinin huzurla dolacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada oynamak göbek atmak rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göbek kordonunu görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada göbek kesmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine rivayet eder.

Rüyada göbekte yara görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına yorulur.

Rüyada göbeğinde kıl görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada göbek yapmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada göbek taşı görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments