Rüyada kendi cenazesini yıkamak

Rüyada kendi cenazesini yıkamak şan şöhret kazanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kazancının çok düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kadın cenaze yıkamak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze yıkadığını görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze yıkamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Rüyada cenazeyi yıkamak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin cenaze yıkadığını görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zenginlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments