Rüyada cenazeyi yıkamak

Rüyada cenazeyi yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, güç kaybedeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi yıkamak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada kendi cenazesini yıkamak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze yıkadığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın cenazesi yıkamak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın cenaze yıkamak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek cenazesi yıkamak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Rüyada babanın cenazesini yıkamak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada birinin cenaze yıkadığını görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments