Rüyada cenaze töreni görmek

Rüyada cenaze töreni görmek neşesini kaçıracağına, kendi patronu olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, para pul sahibi olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulur.

Rüyada cenaze töreni gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada cenaze törenine katılmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada askeri cenaze töreni görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak giderileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze töreni görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze törenine gitmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulmaktadır.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada tören alayı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments