Rüyada arkadaşının işyerini görmek

Rüyada arkadaşının işyerini görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işyerini gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada iş arkadaşını ölmüş görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşından hediye almak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşı görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments