Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek işlerini hafifleteceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada eski bayan iş arkadaşını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşına iş bulmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşının çocuğunu görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek ümitsizliğe, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına inanılır.

Rüyada işyeri arkadaşı görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşının hasta olduğunu görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşa iş bulmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada iş arkadaş görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments