Rüyada kelle paça pişirmek

Rüyada kelle paça pişirmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça pişirmek gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kelle paça pişirmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelle paça temizlemek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kelle paça çorbası görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kelle paça görmek çok büyük paralar kazanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmemiş kelle paça görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada kelle paça almak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada kelle paça ütmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aydan

Rüyamda eskiden oturduğumuz Kevin sokağında küçük tüpte kelle paça çorbası pişiriyordum içinde ince bulgurda vardı ve ara ara karıştırıyordum sonrada biraz sohpetten sonra gelip karıştırayım dedim yemek yanmış taşlaşmış bidaha bakıyorum Kömür olmuştu be kömūrūn içinde ateş vardı lütfen anlamını biliyorsanız cvp bekliyorum hayırlı günler