Rüyada kelle paça görmek

Rüyada kelle paça görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada kelle paça gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada kelle paça çorbası içmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kelle paça temizlemek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelle paça görmek tövbelerin kabul olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça pişirmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça ütmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Rüyada kelle paça yapmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, işlerinden de geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça almak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments