Rüyada kelebekten kaçmak

Rüyada kelebekten kaçmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, verimliliğinin artacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada kelebekten kaçmak gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada kelebekten kaçmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Rüyada güzel kelebek görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işarettir.

Rüyada büyük kelebek görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kelebek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek beslemek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada evde kelebekler görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek olup uçmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, maddi kayıpların olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments