Rüyada kelebek kolye görmek

Rüyada kelebek kolye görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulur.

Rüyada kelebek kolye gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kelebek kolye görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kolye takmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, insanların alım gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekli kolye görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek kolyesi görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada kozada kelebek görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müjde kelebeği görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Rüyada kelebek yüzük görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek şekli görmek isteklerinize kavuşacağınıza, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments