Rüyada müjde kelebeği görmek

Rüyada müjde kelebeği görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gönlünün rahata ereceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada müjde kelebeği gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada müjde kelebeği görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada hamilelik müjdesi almak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada cennetle müjdelenmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada bir müjde almak geç de olsa huzura erileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada müjde aldığını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, elindeki malların gideceğine tabir olunur.

Rüyada birine müjde vermek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak dik durmaya çalışacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet müjdesi almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments