Rüyada kek dağıttığını görmek

Rüyada kek dağıttığını görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kek dağıttığını gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kek dağıttığını görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada kek çırpmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyveli kek yemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kek pasta görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kek börek görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada börek kek görmek iftiraya uğrayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada üzümlü kek yemek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments