Rüyada börek kek görmek

Rüyada börek kek görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada börek kek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kekler börekler görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada börek kek yemek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada kek börek görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada börek kek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Rüyada pasta börek kek görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek börek yemek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek börek yapmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı kek yapmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments