Rüyada kediyi yakalamak

Rüyada kediyi yakalamak çekilen sıkıntıların son bulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, prestij kaybı yaşayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Rüyada kediyi yakalamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada kediyi yakalamak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi yakalamak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz kedi yakalamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi yakalamak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet eder.

Rüyada kedi yakalamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kuşu yakaladığını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments