Rüyada kedi yakalamak

Rüyada kedi yakalamak dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, huzur ve saadet bulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, dedikoduya, çok büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi yakalamak gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada kedinin kuşu yakaladığını görmek mutluluğunun artacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi yakalamak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, helal rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi yakalamak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kediyi yakalamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi yakalamak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kedi yakalamak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments