Rüyada kediyi taşlamak

Rüyada kediyi taşlamak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinde verimin artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kediyi taşlamak gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada kedi taşlamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi taşlamak işlerinde berekete kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi taşlamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin taşlamak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek taşlamak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ağacı taşlamak şansın ve kısmetin açık olacağına, kudret ve destek olacağına rivayet eder.

Rüyada adam taşlamak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments