Rüyada kedinin korkuttuğunu görmek

Rüyada kedinin korkuttuğunu görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin korkuttuğunu gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada kedinin korkuttuğunu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada kediyi korkutmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkup sure okumak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada korkutulduğunu görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden korkup saklanmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine inanılır.

Rüyada inekten korkup kaçmak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulur.

Rüyada korkup dua okumak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada insanları korkutmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments