Rüyada kediyi beslemek

Rüyada kediyi beslemek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, gereken sabrı göstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi beslemek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada evde kedi beslemek kalp kırıklığı olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işaret etmektedir.

Rüyada küçük kedi beslemek kazanılacak ve ele geçecek paraya, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi beslemek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kedi beslemek iyilik görüleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada kedi yavruları beslemek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments