Rüyada kediye kızmak

Rüyada kediye kızmak şöhret ve itibar kazanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kediye kızmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada kediye kızmak kötü günleri geride bırakacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızmak dövmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine kızmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiline kızmak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, böylece hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada babanızın kızdığını görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak makbul olmayan işler yapacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments