Rüyada sevdiğin kişiye kızmak

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak merdiven atlayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişiye kızmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiye kızmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine kızmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, önünün açık olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments