Rüyada ata sahip olmak

Rüyada ata sahip olmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, dertlerinden arınacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, sevgi göreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata sahip olmak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör olmanız size bazı açılardan kaybettirebilir.

Rüyada ata sahip olmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeni iş sahibi olmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru köpek sahiplenmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin ev sahibi olduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada başkasının bebek sahibi olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada yeni araba sahibi olmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet eder.

Rüyada otobüs sahibi olmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments