Rüyada kedi dövmek

Rüyada kedi dövmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yardımcı olmayacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövmek gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kedi yavrusu dövmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Rüyada kara kedi dövmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyi dövmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işaret eder.

Rüyada siyah kedi dövmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kedi köpek dövmek kendisini yıpratacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi dövmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Rüyada kediye dövmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments