Rüyada kediye dövmek

Rüyada kediye dövmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye dövmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Rüyada kedi dövmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet eder.

Rüyada kedi köpek dövmek özlemelerin son bulacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi dövmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi dövmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi dövmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusu dövmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi dövmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments